Mjесто одржавања конференције

16. и 17. јун, (9:00 – 17:00)

Конференција ће се одржати у Технолошком центру компаније Lanaco. Објекат је смјештен у Пословној зони „Инцел“ и удаљен је 2,5 км од центра града. Улаз у пословну зону за  учеснике конференције је одвојен од главног улаза.

Entrance to the conference

Конференцијска вечера

17. јун, петак (20:00)

Конференцијска вечера ће се одржати у ресторану „Стара Ада“. Ресторан „Стара Ада“ је основан 1956. године. Смјештен је на обали ријеке Врбас, поносу града Бања Луке и њених грађана. Посебан утисак на посјетиоце оставља савршен склад ентеријера са природним богадствима којима је ресторан окружен, што представља својеврсну оазу мира, релаксације и опуштања.

Екскурзија (Рафтинг)

18. јун, субота (10:00 – 14:00)

Рафтинг центар Кањон лоциран је 11 км од центра Бања Луке на магистралном путу М16, Бања Лука – Јајце. Специјализовани су за пружање услуга рафтинга, кењонинга, хајкинга и осталих облика адреналинског туризма. Безбједност и сигурност учесника авантуристичких активности су на првом мјесту и из тог разлога Вас на све поменуте активности воде водичи лиценцирани од стране Интернационалне Рафтинг Федерације.

Рафтинг тура палнирана за учеснике конференције је примјерена и прилагођена свим узрастима и не захтијева претходне припреме.