СТЕПГРАД 2022- Прво обавјештење и позив за пријаву радова

Поштоване колеге,

Велико нам је задовољство да Вас позовемо да активно учествујете у научној конференцији са међународним учешћем “Савремена  теорија и пракса у градитељству XV”, која ће се одржати 16. и 17. јуна 2022. године у хотелу Босна у Бањој Луци. 

Основни циљ међународне конференције “Савремена теорија и пракса у градитељству XV” је да кроз тематски и садржајни концепт повеже науку, струку и образовање на пољу градитељства са нагласком на процес интегралности и интердисциплинарности. Програмом скупа СТЕПГРАД су обухваћене актуелне теме из области грађевинарства, геодезије, архитектуре, урбанизма и сродних научних дисциплина, са посебним освртом на образовање у савременом градитељству. Очекује се да ће научници и стручњаци различитих профила који се баве градитељством кроз савремене и разноврсне теме размијенити своја искуства и указати на нове трендове и достигнућа у овој значајној области  

Конференцију организује Архитектонско-грађевинско-геодетски факултет Универзитета у Бањој Луци.

Информације за ауторе, упутства за примјену, као и друге корисне информације доступне су на сајту конференције http://stepgrad.aggf.unibl.org , и путем мејла stepgrad@aggf.unibl.org .

Срдачан поздрав,

Организациони одбор